// Pentru tine / Carduri bancare şi servicii la distanţă / Oferte speciale / Pentru deţinători de carduri Mastercard

Pentru deţinători de carduri Mastercard

Beneficiază GRATUIT de testarea PCR pentru COVID-19Pentru că ne pasă de confortul şi siguranţa clienţilor noştri, doar în perioada 22 aprilie şi 30 iunie 2022 cu cardul Mastercard Platinum de la FinComBank ai acces la testarea gratuită PCR pentru COVID-19 la laboratorul medical Alfa Diagnostica.

Astfel, promoţia se aplică în cazul în care ţi-ai planificat o călătorie în una dintre ţările care solicită un test PCR sau vii în Moldova şi îţi doreşti să eviţi autoizolarea.
Mai multe detalii AICI.

Deschide-ţi cardul online AICI.
 

Transferuri gratuite la/de la aeroportul din Chişinău

 

FinComBank anunţă lansarea unei noi promoţii pentru clienţii de carduri premiale. Beneficiază de reducere 100% pentru transferuri la/de la aeroportul Chişinău cu cardul premial Mastercard de la FinComBank. Dacă eşti deţinătorul cardului Platinum de la FinComBank sau Mastercard FinComBank&Rompetrol, călătoreşti cu privilegii noi prin intermediul aplicaţiei mobile itaxi.
Perioada Promoţiei: 16 Iunie — 30 Iunie 2022;
Locul desfăşurării campaniei: mun. Chişinău şi or. Ialoveni.
Mai multe detalii AICI.

Deschide-ţi cardul online AICI.
 

50% reducere pentru călătorii la vinăriile din Moldova cu iTaxiVă întrebaţi cum şi unde vă puteţi relaxa frumos, fără a pleca în străinătate? Clienţii premiali adesea caută locaţii, în care ar putea să se bucure de natură, bucătărie excelentă şi cele mai bune vinuri. De aceea, pentru confortul clienţilor, Mastercard, în parteneriat cu FinComBank, lansează un nou serviciu: - 50% reducere la călătoriile la vinăriile moldoveneşti cu iTaxi şi alte cadouri frumoase cu un card Mastercard® premium de la FinComBank.
Promoţia este disponibilă în perioada 01.07 - 31.12.2021, cu posibilitatea reînnoirii.
Mai multe detalii AICI.

 

Câştigă premii valoroase de la librarius.mdDoar în perioada 1 octombrie 2021 - 31 noiembrie 2021, achită cu cardul Mastercard Standard sau Platinum de la FinComBank pe site-ul
www.librarius.md, primeşte 10% reducere la orice cumpărătură şi participi automat la extragerea certificatelor cadou în valoare de 500 de lei și premiul mare –10 000 de lei.
Mai multe detalii AICI.

Deschide-ţi cardul online AICI.
 

Câştigă cadouri de la Wine.md


Doreşti să beneficiezi de reduceri la cele mai selecte vinuri şi să câştigi cadouri fantastice de la Vinoteca Wine.md?
 
Doar în perioada 15 octombrie - 15 decembrie 2021, participă la promoţie, achită cu cardul Mastercard Standard sau Platinum de la FinComBank pe site-ul
www.wine.md şi primeşte 10% discount la oricare cumpărătură online.
Orice achiziţie îţi oferă şansa să câştigi unul din 3 frigidere pentru vin sau unul din 8 seturi de vinuri şi accesorii pentru vin.
Mai multe detalii AICI.

 

Privilegii VIP în timpul călătoriilorFinComBank S.A. în parteneriat cu Mastercard, oferă clienţilor săi, deţinătorilor de carduri premium şi mai mult confort în timpul călătoriei în toată lumea. Achită cu cardul Mastercard Platinum de la FinComBank şi ai la dispoziţie un program individual de reduceri şi foarte unic.

  • Beneficiază de 35% discount la închirieri auto şi servicii suplimentar gratuite

  • Reduceri şi bonusuri plăcute de 10% la IHG Hotels & Resorts

  • Te aşteaptă un discount de 15% la abonamentul anual de membru easyJet Plus

Lumea VIP a privilegiilor e la un pas distanţă cu cardul Premial de la FinComBank!
Mai multe detalii AICI.

Deschide-ţi cardul online AICI.
 

Câştigă o cină şi primeşte 15% reducere pe oliva.md


Achită cu cardul Mastercard de la FinComBank, câştigă o cină pentru 4 persoane şi primeşte 15% reducere pe oliva.md.

Pentru a primi o reducere de 15%, trebuie să alegi cardul Mastercard ca metodă de plată şi să achiţi online pe
oliva.md. De asemenea, ai şansa să câştigi o cină în familie la restaurantul Oliva. În total vor fi extrase 24 de mese, fiecare fiind pentru 4 persoane.

Promoţia este valabilă în perioada 01.11.2021-24.12.2021 inclusiv, pe teritoriul Republicii Moldova.
Mai multe detalii AICI.


 

ACHITĂ CU MASTERCARD PLATINUM DE LA FINCOMBANK ŞI BENEFICIAZĂ DE CASHBACK LA CUMPĂRĂTURILE INTERNAŢIONALE

BRANDURI INTERNAŢIONALE CU REDUCERI GENEROASE!
Doar prin intermediul programului Mastercard Travel Rewards, deţinătorii de carduri Mastercard Platinum pot beneficia de oferte comerciale de la cele mai renumite branduri din întreaga lume, iar la orice achiziţie o parte din bani se returnează direct pe card sub formă de cashback.
Oferta de cashback este valabilă atât la cumpărăturile online prin intermediul platformei ce poate fi accesată 
AICI, dar şi în cazul cumpărăturilor făcute în alte ţări in-store sau direct pe site-ul partenerilor Mastercard Travel Rewards: www.bloomingdales.comwww.abercrombie.comwww.farfetch.comwww.boggi.comwww.luisaviaroma.com
www.eu.forzieri.comwww.landsend.comwww.yoox.cometc.

Mastercard Travel Rewards este accesibil în peste 30 de ţări şi oferă deţinătorilor de carduri Mastercard Platinum posibilitatea de a explora lumea celor mai vestite branduri internaţionale: Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Gucci, Maison Margiela, Marni, Chloé, Balenciaga, Jil Sander, Prada, Abercrombie, Luisaviaroma, Moncler, Isabel Marant Étoile, Valentino, Saint Laurent, Boggi Milano, Kenzo, Burberry, Adore, Calvin Klein, Clarks, Geox, Hugo Boss, Moschino, Marina Rinaldi, O'Neill.

Creşte preferinţa cardului Mastercard Platinum de la FinComBank şi sporeşte-ţi cumpărăturile transfrontaliere fie în comfortul de acasă, fie prin călătorii, cu un program internaţional de oferte actualizate trimestrial.
Pătrundeţi în universul brandurilor internaţionale
AICI.

Încă nu ai un card Mastercard Platinum de la FinComBank? Atunci, deschide-ţi cardul AICI.

Alte beneficii pentru deţinătorii cardurilor Mastercard Platinum

Închirierea automobilului;
Oferte speciale la hoteluri.
Detalii AICI.