Pentru deţinătorii cardurilor Visa

CASHBACK 15% PE ELEFANT.MD PENTRU DEŢINĂTORII CARDURILOR VISA

   Oricare n-ar fi visul tău, cumpărăturile online cu Visa de la FinComBank sunt profitabile şi sigure. Obţine 15% cashback la tot sortimentul de produse în magazinul online elefant.md. Aici poţi găsi o mare varietate de produse: cosmetice şi parfumuri, accesorii, cărţi şi jucării pentru copii, electronice, precum şi produse pentru casă şi decor.
Perioada promoţiei: 19.06.2022 - 31.07.2022

 
ORICE AI CĂUTA PE SMART.MD, PROFITĂ DE 400 LEI REDUCERE


     Mobilier, electrocasnice, gadgeturi - orice ai alege, cu Visa de la FinComBank cumpărăturile vor fi comode şi sigure. Cumpăraţi online cu Visa de la FinComBank în magazinul smart.md şi obţine o reducere de 5% pe bon, valoarea maximă a reducerii poate fi 400 lei. Toate mărfurile sunt achiziţionate direct de la distribuitori din Europa şi Asia.
Peioada promoţiei: 15.06.2022 - 31.07.2022

 

CASHBACK 10% LA CINEPLEX 

   Indiferent de filmul pe care doreşti să îl vizionezi, cumpărarea biletelor de cinema online cu Visa va fi rapidă şi sigură. Obţine 10% cashback şi bucură-te de filme noi, 3D realist şi sunet ambiental în lanţul de cinema Cineplex cu Visa de la FinComBank!
Perioada promoţiei: 15.06.2022 - 31.07.2022

 

CUMPĂRĂ ONLINE BUNURILE PREFERATE DE LA IHERB CU 20% REDUCERE 

   Grija faţă de sine este acum mai plăcută şi mai profitabilă, deoarece la iHerb veţi găsi multe produse care te vor ajuta  ajuta la menţinerea sănătăţii şi frumuseţii, precum şi la menţinerea vitalităţii. Plăteşte online pe iHerb cu cardul Visa şi obţine 20% reducere la toate articolele, cu excepţia mărcilor exclusive*. Suma minimă de comandă este de 60 USD. Pentru a activa reducerea, atunci când plasezi comanda, introdu codul promoţional VISAMD în coşul de cumpărături, în câmpul special „Cod promoţional”.
*Reducerea cu codul promoţional nu se aplică mărcilor: SOLGAR, Thorne Research, BioSil by Natural Factors, Bluebonnet, BSN, Carlson Labs, DaVinci Laboratories of Vermont, Dr. Mercola, Dragon Herbs, Europharma, Terry Naturally, Fungi Perfecti, Heather’s Tummy Care, Isopure, Little DaVinci, Metabolic Maintenance, Motherlove, Nordic Naturals, Optimum Nutrition, Pixi Beauty, ThinkThin, Zhou Nutrition.
 
Reducerea nu poate fi cumulată cu promoţii, reduceri (inclusiv cele din programul de recompense) şi oferte speciale de pe site.
Oferta este valabilă doar pentru cumpărătorii din Moldova (ţara de livrare - Moldova) în perioada 15.06.2022 - 31.07.2022.


TEST PCR GRATUIT PENTRU DEŢINĂTORII DE CARDURI VISA PREMIUMAveţi grijă de sănătatea dumneavoastră cu Visa şi FinComBank! Înregistraţi-vă în chatbot-ul Visa şi faceţi un test COVID-19 gratuit. Puteţi face testul PCR dumneavoastră personal sau îl puteţi oferi în dar unui membru al familiei (soţ/soţie, copii).

Detalii AICI.
 

REDUCERE DE PÂNĂ LA 20% LA PARFUMERIE ŞI PRODUSE DE ÎNFRUMUSEŢARE LA OVICO


Plăteşte cu cardurile Visa Platinum sau Visa Signature de la FinComBank şi obţine o reducere:
• de la 5% la 10% la parfumuri;
• de 10% la certificatele cadou;
• de la 5% la 20% pentru cosmetice decorative şi produse de îngrijire.
Perioada promoţiei: 3 noiembrie 2021 - 3 noiembrie 2022.
Detalii AICI.

 

REDUCERE LA TOATE CURSURILE ONLINE 2U GETSMARTER, EDX, UDEMY, COURSERA, BRITISH COUNCIL


-15% reducere la toate cursurile online de scurtă durată 2U GetSmarter
-15% la toate cursurile EdX
-25% reducere la toate cursurile Udemy
-10% la programele Coursera
-10% la un curs online de engleză la British Council


Oferta este valabilă până la 30 septembrie 2022.

Detalii AICI.

-20% REDUCERE LA BUCĂTĂRIA DE AUTOR ŞI PETRECERI PRIVATE LA LUD'S PUB


Cu cardurile premium Visa Platinum şi Visa Signature, puteţi organiza o sărbătoare de familie sau o activitate de team building şi puteţi savura bucătăria de autor cu o reducere de 20%.

Perioada promoţiei: 22 octombrie 2021 - 22 octombrie 2022.
Detalii AICI.

 

ACCES GRATUIT ÎN ZONELE LOUNGE DIN ÎNTREAGA LUME CU CARDURILE PREMIUM DE LA VISA

Beneficiaţi de intrări gratuite în peste 1 000 de Lounge Zone din întreaga lume.
Programul Lounge Key oferă deţinătorilor cardurilor premiale Visa FinComBank posibilitatea de a accesa gratuit saloanele VIP (de 2 ori pe an).

Pentru a folosi opţiunea dată, trebuie doar să prezentaţi cardul Visa premium la intrarea în saloanele VIP, unde este valabil programul Lounge Key. De asemenea, puteţi invita şi un însoţitor cu un cost suplimentar de 27 dolari (suma dată va fi achitată cu cardul Dvs.).

Vă dorim călătorii plăcute alături de cardurile premium Visa!

Mai multe detalii
AICI.

Deschideţi online
un card AICI.

10% REDUCERE LA ANALIZE LA SYNEVO CU CARDURILE PREMIUM DE LA VISACu cardurile premium Visa Platinum (cu serviciul Concierge inclus) şi Visa Signature, puteţi avea grijă de sănătatea dvs. cu o reducere de până la 10% la toate analizele:
- 10% pentru analizele efectuate pe teritoriul Republicii Moldova;
- 5% pentru analizele efectuate în afara Republicii Moldova (România, Germania etc.).
Detalii
AICI.

-8% REDUCERE LA TOATE ARTICOLELE HASKEL CU CARDURILE PREMIUM DE LA VISA


Alegeţi un stil unic. Cumpăraţi genţi şi accesorii Haskel cu cardurile Visa de la FinComBank. Plătiţi cu carduri Visa Platinum şi Visa Signature şi primiţi 8% reducere la toate articolele.

Oferta este valabilă de pe 4 octombrie 2021 şi până pe 4 octombrie 2022 pe adresa: Showroom Capsula Store, str. M. Eminescu 39.
Detalii
AICI.
 

AFLAŢI CELE MAI UTILE SFATURI DE LA FINCOMBANK CUM SĂ PETRECEŢI TIMPUL CÂT MAI INTERESANT

Mai multe detalii AICI.

Mai multe promoţii de la Visa AICI.