// Noutăţi şi presă / Noutăţi / FINCOMBANK VĂ INVITĂ LA CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT CU TEMATICĂ AGRARĂ DIN MOLDOVA

Noutăţi

15.10.2019

FINCOMBANK VĂ INVITĂ LA CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT CU TEMATICĂ AGRARĂ DIN MOLDOVA

FINCOMBANK VĂ INVITĂ LA CEL MAI GRANDIOS EVENIMENT CU TEMATICĂ AGRARĂ DIN MOLDOVA

Pentru că susţinem dezvoltarea afacerilor în domeniul agricol, FinComBank participă şi anul acesta la Săptămâna agroindustrială de la Moldexpo, care întruneşte expoziţiile Farmer şi Moldagrotech. Vă invităm la o nouă ediţie a celui mai mare eveniment agricol din ţară care va avea loc în perioada 16 – 19 octombrie 2019. Vă aşteptăm la standul FinComBank de la Moldexpo, intrarea în Pavilionul nr.3, între orele 9:00-18:00.

Expoziţiile Moldagroteh şi Farmer reprezintă un prilej excelent de a face cunoştinţă cu noutăţile din domeniul agriculturii. Mai mult decât atât, pe lângă maşini, echipamente, utilaje, tehnologii, meşteşuguri şi produse agricole, antreprenorii pot afla mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare a afacerii, pentru că, în mod tradiţional, FinComBank vine cu produse adaptate nevoilor antreprenorilor din sectorul agricol.

Fie sunteţi la începutul afacerii şi aveţi nevoie de mijloace circulante pentru acest sezon, fie sunteţi un antreprenor cu experienţă care căută fonduri pentru extinderea afacerii sau învestiţii pentru tehnică şi echipamente, vă aşteptăm la standul FinComBank. Analizaţi promoţia de sezon, proiectele speciale, finanţările din resurse externe şi ofertele de microcreditare, obţineţi o consultaţie din partea specialiştilor şi primiţi pe loc un răspuns preliminar vizavi de posibilitatea finanţării afacerii.

Ştim cât de preţios este timpul pentru un antreprenor şi cât de mult acesta valorează toamna, în timpul sezonului, de aceea, FinComBank vine la expoziţie cu o echipă de profesionişti care, pe lângă consultaţii referitoare la produsele şi serviciile bancare, vor efectua o analiză preliminară a posibilităţii contractării creditului bancar.

Vă aşteptăm la o ceaşcă de cafea la standul nostru de la Moldexpo, la intrarea în Pavilionul nr.3, unde experţii noştri vă vor ajuta să obţineţi sursa de finanţare potrivită nevoilor Dvs. Noi vă oferim suportul financiar de care aveţi nevoie pentru ca businessul să dea roade.

FinComBank  – partenerul de încredere în dezvoltarea afacerii în agricultură!

//Alte noutăţi